Sabtu, 01 Maret 2014

contoh surat lamaran kerja ke perusahaan

contoh surat lamaran kerja ke perusahaan Klagomål och undersökningar av vänner vi har att säga till de som handlar direkt med genomförandet av employess registreringen. Under tiden kan vi informera dig är att så många som anmäler online på denna saat2 så svårt att komma in på webbplatsen.

Vi hoppas att dessa begränsningar kan åtgärdas av de berörda parterna, så för mina vänner som inte vill registrera sig på nätet för att få begränsningar.

En sak som vi måste påminna om att under sådana omständigheter som detta utesluter inte förekomsten av parterna som använder staten att utnyttja. Därför bör det inte att lita på om det finns de som erbjuder ett löfte eller något, om registrering av den tjänsteman.

Det är bra, fullständig adress inklusive telefonnummer publiceras inte öppet på detta forum för att undvika saker som vi inte vill ha.

Härmed gäller ministerns ministeriet folkrätt och mänskliga rättigheter i Republiken Indonesien, för att kunna acceptera mig som kandidat för offentligt anställda (KVB) i territorium Republiken Indonesien.
Som ersättning för ministern för folkrätt och mänskliga rättigheter Ministeriet härmed Jag bifogade några krav enligt följande:
Kopia av Senast High School Diploma 1.Foto legaliseras
Kopia av certifikat 2.Foto dator
3.Foto Kopiera ID: 1 ark
4.Foto Kopia av födelseattest: 1 ark
Kopiera 5.Foto polis certifikat anmärkningar: 1lembar
6.Foto Kopia av Family-kort: 1 ark
Kopiera 7.Foto gult kort: 1 ark
8.Pas färgfotografier 3X4: 2 st

Så jag lämna denna framställning till justitieministern och mänskliga rättigheter Departementet. För din uppmärksamhet och omtanke vill jag tacka herr

Tidak ada komentar:

Posting Komentar