Kamis, 20 Maret 2014

manfaat alpukat bagi balita

manfaat alpukat bagi balita Prednosti avokada sadja je brez dvoma pri premagovanju različnih zdravstvenih težav , saj je veliko študij , ki dokazujejo , da obstajaveliko vsebine v avokada sadja je dobro za telo .

Ne samo dober samo za zdravje , avokado, se pogosto uporablja tudi za lepotne tretmaje , od obrazne maske , da so bolj nežni nega las , nego kože telesa , da je zdrava in svetlo. Ni čudno, da sedaj mnogi proizvajalci kozmetični izdelki , ki uporabljajo avokado , saj se proizvodnja surovino .

 Zakaj avokado je zelo dobra za telo ? To ni mogoče ločiti od vsebine v hranilnih snovi in ​​hranil , ki jih vsebuje . Avokadovo kalorij, beljakovin, maščob , ogljikovih hidratov , kalcij , fosfor, železo , vitamin, vitamin B1 , vitamin C , vodi in vlakna. Torej, kaj so zdravstvene koristi avokada sadja ? Pojdi pogledat celoten preglednaslednje:

    Avokado lahko prepreči tveganje za možgansko kap . Avokado vsebuje folno kislino , ki bi lahko preprečila tveganje za možgansko kap . Tako je enostavno , preprosto jesti po eno avokado dnevno.
    Lahko avokado , enangkal proste radikale , ker je landungan vitamin E , C atupun flavonoidi . Prosti radikali soglavni vzrok za nastanek raka . Zato ni nobene škode, če jedo avokado redno vzdrževati zdravo telo.
    Da bi ohranili zdrave oči. Mengandungan avokado vitamin A, ki ima pomembno vlogo pri zaščiti oči pred sive mrene in degeneracijo rumene pege .
    Avokado je mogoče vzdrževati zdravo srce . Visoka raven folne kisline v avokadu bo ohranjati zdravo srce . V eni skodelici avokada obstajajo približno 23 % celotne folne kisline , ki jih telo zahteva .
    Avokado je mogoče obvladati z blagim zgago . Za premagovanje bolezni razjedo , lahko porabijo izpisek za semena avokado .
    Lahko prepreči raka na prostati . Spojine , vsebovane v avokadu lahko poiščete novih rakavih celic in nato uničijo brez škode za zdravje drugih celic.
    Lahko pomaga pri zniževanju holesterola. Vsebnost beta- sitosterol , ki je precej visoka , so te spojine izkazali za učinkovite v zniževanju nivojev holesterola .

Kot tudi koristi zmaj sadje , da bi lahko prišli do največ avokadov se lahko porabijo na redni osnovi , da bi bilosvež sok pijačo ali porabiti direktno . Srečno!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar