Rabu, 26 Maret 2014

benefits of coconut oil dogs

benefits of coconut oil dogs Ulei de nucă de cocos este cunoscut pentru grasimi sanatoase sale saturate , care sunt chiar mai bine pentru tine în forma sa brută . Ulei de nucă de cocos este un ulei comestibil extras din kernel sau carnea de nuci de cocos recoltați la maturitate de palmier de nucă de cocos . Ea are diverse aplicații în alimente , medicină și industrie

Ulei de nucă de cocos de obicei se namedropped ca cele mai recente super- bun - pentru - tine produs miracol . Studiile au arata ca aportul de ulei de nucă de cocos poate ajuta organismele noastre de montare rezistenta la ambele virusuri și bacterii care pot cauza boli . Chiar mai mult , de asemenea, poate ajuta la lupta impotriva drojdie , ciuperci și candida .

 Conținutul nutrițional în ulei de nucă de cocos :

    oxsidants anti-
    MCT trigliceride cu lant mediu
    Acid lauric
    acid caprilic
    Acid Apric

Beneficiile pentru sanatate si vindecare de ulei de nucă de cocos :
diabet
Ulei de nucă de cocos poate imbunatati sensibilitatea la insulina si glucoza toleranta a lungul timpului . Acesta ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange si protejeaza impotriva rezistenta la insulina poate ajuta chiar la prevenirea diabetului de tip II .

detensionare
Ulei de nucă de cocos este foarte liniștitor . Aroma naturală de nucă de cocos este de asemenea foarte liniștitor . Puteți aplica ulei în cap și gentlly masaj pentru a ajuta la eliminarea oboselii mentale .

Infecții
Acidul Laurid este transformată în monolaurină în organism . Acest lucru poate distruge infectii bacteriene si virale , cum ar fi rujeola , gripa , hepatita C și chiar HIV . Monolaurină poate elimina , de asemenea, Atlet pe picior .

de îngrijire a părului
Ulei de nucă de cocos este unul dintre cele mai bune moduri de a furniza substante nutritive pentru parul tau . Condiția acizi grași profund din partea interioara a componentelor afară . Furnizarea de proteine ​​, eliminând mătreața și complicitatea în re - creștere . Mulți oameni l utilizați ca un balsam !

Pierdere în Greutate
Acizi grasi din ulei de cocos distruge candida ( cresterea exagerata drojdie ) , care declanșează creșterea în greutate , pofta de carbohidrati si oboseala . Sunt usor de digerat și transformat în energie , care ajută pentru a accelera metabolismul si ajuta la arderea depozitelor de grasime .

inima de sănătate
Grăsimea din ulei de cocos nu are un efect negativ asupra colesterolului . De fapt , aceasta ajută la îmbunătățirea profilului de colesterol , prevenirea atac de cord si accident vascular cerebral si poate vindeca chiar boli de inima .

imunitate
Unic Grasimile saturate de ulei de nucă de cocos conține proprietăți antibacteriene , anti - virale , anti - fungice , anti- parazitare , care ajuta la intarirea sistemului imunitar . Consumul de ulei de nucă de cocos în mod regulat va reduce incidenta de boală .

digestie
Molecule MCT din ulei de nucă de cocos sunt mici , astfel încât sunt usor de digerat cu tulpina mai puțin n pancreasului și a sistemului digestiv . Persoanele care suferă de diabet , obezitate , boala vezicii biliare sau boala Crohn pot beneficia foarte mult de ulei de nucă de cocos .

Îngrijire a pielii
MCT în nucă de cocos act ulei ca un balsam de piele naturala . Profund penetrant și hidratare se proteja impotriva radicalilor de mediu și gratuit . De asemenea, ajută cu anti - îmbătrânire , eczeme si chiar ofera o oarecare protectie la soare.

Literatura de specialitate sugerează că uleiul de nucă de cocos este destul de sigur de a lua în cantități rezonabile . În timp ce nici un studiu oficial a dat seama de suma exactă pentru un beneficiu maxim , se pare una la două linguri pe zi, poate fi benefică . Sfat : Vand ulei de nucă de cocos organic , nerafinat , presat la rece .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar