Kamis, 13 Maret 2014

manfaat temulawak bagi anak

manfaat temulawak bagi anak Edut temulawak on tunnettu vuodesta 4000 vuotta sitten, joten älkää ihmetelkö nyt monia tuotteita valmistamien , jotka käyttävät raaka-aineita temulawak . Tämä kasvi onlatinankielinen nimi curcumma xanthorrhiza'n ja jokainen piiri onnimi tai sanoja, jotka ovat erilaisia ​​. KutenMadura alueella temulabak , koneng kukkoSunda alueella , ja siellä on myösmainintahauska haastattelu , jossa valkoinen nimeä .

Miksi temulawak erittäin hyvä parantua eri sairaudet ? Tämä johtuu siitä, että sisältö näiden temulawak . Vuonna temulawak on olemassa lukuisia kemiallisia yhdisteitä , kuten öljy haihtuu tai yleisesti kutsutaan fellandrean ja turmerol , eteeriset öljyt , kamfer , glukosidi- , foluymetik karbinol . Joten mitä temulawak ravintoa kehon terveyteen ? Aloita kuunnella kokonaan koko arvostelu alla .

 Voit voittaa ruoansulatuskanavanhäiriöt
Joissakin ruoansulatuskanavan häiriöt , kuten ilmavaivat , dyspepsia, ja voidaan voittaa käyttämällä temulawak indisgestion . Voit kuluttaa temulawak säännöllisesti maksimoida tulokset .

Helpottaaksemmetulehdus
Tulehdus kuten nivelrikko me voimme voittaa käyttämällä temulawak joka onluonnollisia kasviperäisiä ainesosia.

Pystyy voittamaan syöpä
Kasvuston temulawak voi parantua eri syöpien, kuten paksusuolen ja eturauhasen syöpä . Kuten kirjoitettu m.vemale.com , temulawak kykenee estämään kehitystä eturauhassyöpää. On arveltu, että työ temulawak menyuplai pysäyttää verisuonten kasvua syövän .

Lisätä ruokahalua lapsilla ,epidemia perna , munuainen , alaselän kipu , astma , päänsärky , vilustuminen , närästys , vatsakipu , parantaa tuotannon ASI , voittaa ummetus , kipu cangkrang , vesirokko, hoitoon syöpä haavaumat akne .

Vaikka et voi parantaa erilaisia ​​sairauksia , mutta myös kuluttaa liikaa temulawak ole hyväksivatsaan . Jotkut ihmiset eivät saa kuluttaa temulawak ovat ihmisiä , jotka kärsivät diabeteksen , ja huumeiden vievää obatanan ja raskaana oleville naisille. Sitä paitsi temulawak , voit kokeilla myöslohikäärme hedelmää etuja eikä vähiten ylläpitää tehokkaasti kehon terveyteen . Have fun !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar