Selasa, 18 Maret 2014

manfaat pare belut

manfaat pare belut Πάρε τα οφέλη δεν είναι απλώς περιορίζεται στον καρπό , αλλά τα φύλλα του πικρού πεπονιού μπορεί επίσης να προσφέρει οφέλη για την υγεία στο έπακρο. Πάρε ή ήταν στη Λατινική γνωστή ως Momordica charantia L είναι ένα φρούτο που έχει μια πικρή γεύση . Αν και έχει μια πικρή γεύση , αλλά δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που κάνουν το πικρό πεπόνι ως ένα από τα λαχανικά στην καθημερινή διατροφή . Με την κατάλληλη θεραπεία , ξεκαθάρισε τα λαχανικά μπορούν να παρέχουν μια υπέροχη γεύση και λαχταριστά .

Πάρε καιρό μοιάζουν μελιτζάνες , πράσινες και περιλαμβάνονται σε φυτά που διαδίδονται σε στελέχη των άλλων φυτών . Αυτά τα φυτά τεντωμένο ή τυλιγμένο μετά από τα κοντινά φυτά που χρησιμοποιούνται ως αγκυροβόλια. Έτσι , στην καλλιέργεια των φυτών πικρό πεπόνι , οι αγρότες συνήθως παρέχουν υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης μπορεί να είναι από μπαμπού , ξύλο ή άλλα μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαδώσει τα φυτά ΠΑΡΕ .

 Πάρε τα φυτά μπορούν να φυτευτούν γύρω από το σπίτι , είτε στην αυλή ή φυτεύονται στα χωράφια. Έτσι, ποια είναι τα οφέλη για την υγεία και την αποτελεσματικότητα της πικρό πεπόνι ; Εδώ είναι μερικές ιδιότητες, όπως αυτή που αναφέρεται από kesehatan.kompasiana.com .

    Την αύξηση της όρεξης
    Μπορεί να θεραπεύσει τον ίκτερο .
    Να διευκολύνει την πέψη
    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο της ελονοσίας
    Μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα
    Για να επιβραδύνει τον ιό HIV -Aids
    Για να διατηρήσετε την ομορφιά του δέρματος
    Μπορεί να καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα

Η αποτελεσματικότητα του πικρού πεπονιού αφήνει για την υγεία

    Μπορεί να θεραπεύσουν τη διάρροια σε βρέφη
    Μπορεί να καθαρίσει το αίμα για τις γυναίκες που μόλις γέννησε
    Μπορεί να μειώσει τη θερμότητα
    Μπορούν να εκδίδουν pinworms
    Μπορεί να θεραπεύσει το βήχα

Παρά τα πολλά οφέλη της πικρό πεπόνι για την υγεία , αλλά δεν πρέπει να καταναλώνουν υπερβολικές , ειδικά για τις μητέρες που είναι mendangung . Λόγω της μια μελέτη σε ποντίκια που κυοφορούσαν αναφέρουν ότι η υπερβολική χορήγηση πικρό πεπόνι φρούτων μπορεί να οδηγήσει σε αποβολή .

Όσο για τους άνδρες , καταναλώνουν υπερβολικές πικρό πεπόνι μπορεί επίσης να μειώσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων , και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ΠΑΡΕ φυσικού οικογενειακού προγραμματισμού . Για την καθημερινή διατροφή , μπορείτε να πάρετε τα οφέλη της dragon fruit τρώγοντας τακτικά κάθε μέρα . Καλή τύχη !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar