Rabu, 12 Maret 2014

manfaat minyak zaitun bagi kulit

manfaat minyak zaitun bagi kulit Τα οφέλη του ελαιολάδου είναι πολύ καλό για το σώμα, επειδή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ξεπεραστούν τα προβλήματα υγείας , καθώς και για τη θεραπεία της γυναικείας ομορφιάς . Το ελαιόλαδο είναι το αποτέλεσμα του εκχυλίσματος φρούτου ελιάς που είναι περισσότερο γνωστό ως ενισχυτικό γεύσης στο μενού των τροφίμων .

Για να πάρετε τα πληρέστερα τα οφέλη του ελαιολάδου , ​​υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε . Όπως αναφέρθηκε από okezone.com , είναι να δώσουν προσοχή σε πολλά πράγματα, όπως ελαιόλαδο φρεσκάδα του πετρελαίου . Εξαιτίας του ελαίου που είναι πολύ μεγάλη δεν θα ωφελήσει μέγιστη . Τύπο των ελιών που χρησιμοποιούνται επηρεάζουν επίσης την αποτελεσματικότητα του παραγόμενου ελαιολάδου . Επιπλέον , επιλέξτε το ελαιόλαδο είναι επίσης συσκευασμένο σε γυάλινες φιάλες ή δοχεία , έτσι ώστε το λάδι δεν υφίστανται οξείδωση και τη μείωση της ποιότητας.

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη του ελαιολάδου για την υγεία και την ομορφιά που μπορείτε να πάρετε :

Για να διατηρήσει μια υγιή καρδιά
Σε αντίθεση με το πετρέλαιο σε γενικές γραμμές , μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο για τη θεραπεία της καρδιάς , διότι περιέχει μονοακόρεστα λίπη . Τα μονοακόρεστα περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες που μπορεί να ελέγξει την κακή χοληστερόλη και την αύξηση της καλής χοληστερόλης που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων .

Για την περιποίηση του δέρματος
Εκτός του ότι χρησιμοποιείται για να κρατήσει την καρδιά για να παραμείνουν υγιείς , μπορεί να χρησιμοποιηθεί λάδι για τη φροντίδα του δέρματος , προκειμένου να παραμείνουν όμορφα και υγιή εμφάνιση . Το ελαιόλαδο μπορεί να μας κάνει να δείχνει πιο νεανικό , διότι μπορεί να καταπολεμήσει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης , αποτρέπει τις βλάβες των κυττάρων στο σώμα , διότι περιέχει αντιοξειδωτικά, μπορεί να ενυδατώνει και μαλακώνει το ξηρό δέρμα , και δεν έχει παρενέργειες έτσι ώστε να είναι ασφαλές για χρήση .

Για την περιποίηση των μαλλιών
Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείτε για τη θεραπεία κάθε μέρα για τα μαλλιά για να κάνουν τα μαλλιά πιο ήπια , να αποκαταστήσει την υγρασία και τη λάμψη των μαλλιών σας .

Για να βοηθήσει την πέψη ενίσχυσης
Αν το πεπτικό σας σύστημα συχνά διαταράσσεται και μη κυκλοφορούντα , τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο να ξεπεραστούν . Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι από διαφορετικές γενιές που χρησιμοποιούν το ελαιόλαδο για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος .

Για την προστασία από το ηλιακό έγκαυμα
Με τη χρήση του ελαιολάδου μπορεί να είναι μια ενυδατική κρέμα που μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει το δέρμα υγρό και να θεραπεύσει από την έκθεση στο ηλιακό φως σταδιακά .

Για να ενυδατώνει τα χείλη
Μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας lip balm χρησιμοποιώντας φυσικά το ελαιόλαδο . Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την ανάμιξη ελαιολάδου με μελισσοκέρι είναι ένα φυσικό κερί που παράγεται από τα μελίσσια . Ο συνδυασμός αυτών των δύο υλικών που μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας ενυδατωμένο και ενυδατωμένο .

Για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος
Μπορείτε να αναμίξετε το ελαιόλαδο με αλάτι ή ζάχαρη για να ρίξει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος , έτσι ώστε τα νέα κύτταρα του δέρματος μπορεί να αναπτυχθεί που διατηρούν το δέρμα όμορφο και γυμνασμένο .

Το ελαιόλαδο είναι μια φυσική ουσία που είναι ασφαλές, καθώς και τα οφέλη από φρούτα δράκος είναι το αποτέλεσμα της φύσης . Καλή τύχη !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar