Kamis, 27 Maret 2014

manfaat cuka apel untuk kulit

manfaat cuka apel untuk kulit Apple iraugļi, kas ir salds un ļoti svaigs , lai novērstu badu , kā pūķis augļiem. Kandunagn ābolu ir šķiedras, kas ir pietiekami liels , lai tā ir laba, svara zudums diētu programmu . Daudzi uztura speciālisti iesaka ābolu, kā papildus devu , lai iegūtu ideālo ķermeņa .

Ne tikai labs diētu vien , ābolu ir vislabāk ēst katru dienu , lai saglabātu veselīgu ķermeņa . Ir dažādi veidi, slimības, ko var risināt un novērst , izmantojot šo saldu augļu . Tātad, kādi ir ieguvumi un efektivitāte ābolu ? Iet redzēt pilnu pārskatu zemāk :

 Āboli var palīdzēt samazināt risku saslimt ar plaušu vēzi
Tas var notikt tāpēc, ka flafoid vielu āboli . Flafoid vielas pierādīts, lai palīdzētu samazināt risku saslimt ar plaušu vēzi par 50 % . No pētījuma Kornela universitātē ASV atklāja, ka phytochemical vielas ādas ābolu var kavēt izaugsmi resnās zarnas vēzi par 43 % .

Labs matiem
Āboli var izbalēt matus . Apple , kas ir sasmalcinātas manalagi var piemērot visam matiem , līdz gluda , lai saņemtu melniem matiem . Pēc tam aizveriet matus ar dvieli aptuveni 5-7 stundas . Galīgais matu skalošanas tīrīt kā parasti .

Var palīdzēt saglabāt līmeni hormona estrogēna menopauzes laikā
Bora saturs ietverts āboli var palīdzēt sievietēm mempertahaankan estrogēnu līmenis menopauzes laikā . Tāpēc , ka tā var samazināt traucējumus , ko rada hormonālo nelīdzsvarotību , piemēram, depresija, sirds slimības un osteoporoze .

Var novērst brīvos radikāļus
Āboli tur arī irantioksidants phytochemical saturu, kas palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem no piesārņojuma vai videi . Šī viela var nomākt sliktā holesterīna ( ZBL ), kas var izraisīt bloķēšanu asinsvadus .

Var veicināt gremošanas trakta
Ar mangostāna regulāri var veikt gludu gremošanu . Tas tādēļ, ka skābes mangostāta augļu zobakmens spējīgs nogalināt baktērijas gremošanas traktā .

Labs uzturs
Āboli ir bagāti ar šķiedrvielām , lai labs uzturs . Augsts šķiedrvielu var glabāt jums pilnu ilgāk, laiķermenis var uzreiz jums slim .

Apple augļi ir bagāti ar vitamīnu
Daži no vitamīnu , kas ietverti ābolu , piemēram, vitamīna A , vitamīna B1, B2 vitamīnu, B3 , B5 vitamīna, B6 vitamīnu B9 un C vitamīna

Jūs varat patērēt ābolus apšaubīja tieši vai izgatavoti sulā . Kā irlabākais veids, kā iegūt īpašības ābolus maksimāli , jo sulas un barības atrodami āboli joprojām ir neskartas bez izšķērdēta . Lai veicas!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar