Jumat, 28 Februari 2014

contoh surat lamaran kerja jadi guru tk

contoh surat lamaran kerja jadi guru tk Sťažnosti a vyšetrovania priateľov musíme povedať tým, ktorí sa zaoberajú priamo s vykonávaním registrácia employess . Dovtedy môžeme informovať vás , že tak mnohí , ktorí sa zaregistrujú on - line na tejto saat2 tak ťažké sa dostať do miesta.

Dúfame , že tieto obmedzenia môžu byť riešené zainteresovanými stranami , takže pre mojich priateľov , ktorí nechcú registrovať on - line , aby obmedzenia .

Jedna vec , ktorú musíme pripomenúť , že v prípadoch , ako je tento nevylučuje prítomnosť strán , ktoré využívajú stať využiť . Preto by nemal byť dôveryhodný , ak tam sú tie , ktoré ponúkajú prísľub alebo čokoľvek súvisiace s registráciou na úradníka .

Je to dobré , celá adresa vrátane telefónnych čísel nie sú verejne publikované na tomto fóre , aby sa zabránilo veci , ktoré nechcete .

Týmto požiadať ministerstvo minister právneho štátu a ľudských práv Indonézskej republiky , aby bolo možné ma prijať ako kandidát pre štátnych zamestnancov ( CPNS ) na území Indonézskej republiky .
Ako protiplnenie za ministra štátu a ľudských práv Ministerstva týmto som pripojený niektoré požiadavky nasledovne :
Kópie posledného High School Diploma 1.Foto legalizoval
Kópia certifikátu 2.Foto počítača
3.Foto Copy ID : 1 list
4.Foto kópia rodného listu : 1 list
Kopírovať 5.Foto polícia certifikát poznámky : 1lembar
6.Foto Kópia Family Card : 1 list
Skopírujte 7.Foto žltú kartu : 1 list
8.Pas farebné fotografie 3X4 : 2 ks

Tak som sa predložiť tento návrh ministrovi spravodlivosti a ľudských práv ministerstva . Pre vašu pozornosť a úvahy by som chcel poďakovať pánovi

Tidak ada komentar:

Posting Komentar