Senin, 24 Februari 2014

manfaat madu dan kayu manis untuk wajah

manfaat madu dan kayu manis untuk wajah Medus ir daudz satura , kas ir efektīva ādas veselību un skaistumu. Dabas sastāvdaļa medū , cita starpā , piemēram, antioksidantu , antibakteriāla , vitamīnu B un C vitamīnu

1 . aizsargā ādu

No daudzajām priekšrocībām sniegtajiem medus , aizsargāādu ir tās galvenās iespējas . Antioksidantiem , pretsēnīšu un anti- mikrobu saturu var dziedēt brūces , izsitumi un ādas cīnīties ar infekciju .

2 . mitrina ādu

Medus jau sen ir pazīstama kā dabas sastāvdaļa , kas, ja to izmanto regulāri , var mīkstināt ādu un matus sausā veidā . Jūs varat pieteikties medu uz sejas un kakla zonā vai sajaukt ar citām dabīgām sastāvdaļām, lai padarītu jūsu ādu mīkstāku .

3 . Novērstu Novecošana Skin

Medus var arī palīdzēt samazināt novecošanās pazīmes . Jūs varat izskatīties jaunāki , josaturs ir medus , kas var neitralizētu brīvos radikāļus . Šis medus var pārvērst par tonera . Padarīt maisījums divas tējkarotes tonera citronu , divas tējkarotes medus un ūdens . Tad sajauc sastāvdaļas tīrā pudelē un krata, līdz vienmērīgi sadalītas . Lai to izmantotu , piemēro kā jūs nodot tonera vispār , lejot dažus pilienus uz vates tamponu , un berzēt to uz jūsu sejas , kas ir noskaidroti .

4 . Sadzīšana brūces ādā

Un brūču infekcija var samazināt , ēdot medu . Tas ir saistīts ar medus ir anti - mikrobu saturu . Cukura medus būtība var paātrināt brūces dzīšanas procesu .

5 . Saglabāt ādas skaistumam

Jūs varat izdarīt divos veidos uzreiz ēd medu . Dzert to regulāri , un piemērot to tieši uz ādas un matiem . Uzturvielas , kas atrodas medū , piemēram, magnija , kālija un kalcija veicina reģenerāciju ādas, kas mudinātu šūnas, lai izveidotu veselīgu un skaistu ādu .

6 . ādas tīrīšana

Tas izklausās dīvaini patiešām , jamedus tiek uzskatīta tīrāks . Tomērsaturs dabas fermentu medu , ja to sajauc ar ūdeni , var padarītmaigu antiseptisku attīrīt ādu rūpīgi , nesamazinot savu dabisko eļļu saturu .

7 . pārvarot pinnes

Yup , pinnes ir biežiproblēma sievietēm . Lai novērstu to jūs varat pieteikties medu uz pinnes un ļauj nostāvēties 15 minūtes , tad noskalo . Par efektīvām anti nogalināt pinnes baktērijas saturu un tīrīt traipus .

Ko mēs apspriedām iepriekš , irneliela daļa no priekšrocībām un efektivitāti medus . Ir daudz vairāk priekšrocības medus citām lietām . Tas ir iemesls, kāpēc medus ir nosaukta par 1001 īpašības cilvēkiem .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar