Rabu, 19 Februari 2014

jual obat jerawat punggung

jual obat jerawat punggung Лице је чист без акни . Али, у ствари, не постоји појава ожиљака од акни које чине бејзболмаксимум ! Ипак ,бивши може да се види у лицу и омета перформансе . Ево како да брзо добили ослободити од ацне ожиљака .

1 . Ице Цубе
Трљајте коцкице леда на области које имају акне ожиљци . Сцруб 15 минута и да три до четири путадневно . Лед има умирујући ефекат и помаже превазилажењу коже плоча упалу и убрзавају зарастање акни .

2.Бакинг сода
Поред рада да би торту , соде бикарбоне може да се отараси акни мрље на лицу . Мик печење сода у води на пасте и нанети на акне ожиљци . Сачекајте 10-15 минута а затим исперите топлом водом .

Црвена 3.Баванг
Влашац потентни протерати тврдоглави акне ожиљци . Нарендајте лук и трљајте на ожиљке од акни .

4. . Чај отпад
Не бацајте користи чај талог сте користили ! Чај талози и даље има користи од уклањања ожиљака од акни . То је лако , само трљајте пулпу на ожиљке од акни .

5.Бенгкуанг
Јицама користан улепшава лице и уклоните ацне ожиљака мрље . Рендани јам и налепите на ожиљке од акни . Нека одстоји 10-15 минута исперите чистом водом преко . Да ли овај третман пре одласка на спавање сваки дан .

6. . краставац
Поред ублажи инфламацију коже , краставац такође убрзати процес оздрављења . Кришке краставца затим ставити на кожи који имају акне ожиљци за 20-30 минута .

7. . Беланце и мед
Ове две састојци чине моћан глатко и затегнута лице . Комбинујте беланце и мед и нанесите на акне ожиљци бити уклоњени .

Материјал изнад природног курса јер је веома сигурно и лако наћи у вашој кухињи . Срећно .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar