Rabu, 05 Februari 2014

cara menurunkan berat badan dalam waktu seminggu

cara menurunkan berat badan dalam waktu seminggu Čo robíte , ako schudnúť ? Je-li odpoveď diéta , cvičenie , zastaviť desiaty, alebo jesť veľa zeleniny a ovocia , ktoré robia naozaj samozrejmosťou . Vzhľadom k tomu , viete , že sú smiešne spôsob , ako schudnúť .

V skutočnosti , namiesto toho , chudnutie , ako smiešne to vlastne môže byť škodlivé . Čo je to ? No, tu je päť spôsobov , ako schudnúť , je smiešne , a dokonca aj nebezpečné pre ľudské zdravie , ako je uvedené podľa Times of India , v piatok ( 01/31/2014 ) :

1. . Pásomnica Diéta
V tejto diéte budete jesť vedome pásomnice , aby sa červy môžu absorbovať sacharidov a ďalších živín , ktoré sú považované za nadmerné . V skutočnosti , pásomnice , ktoré žijú v tele , ležal milióny vajíčok , ktoré by mohli viesť k strate živín a vitamínov , najmä vitamínu B12 v tele .

2. Plastový obal na telo
Tento postup sa týka rastlinnej látky namočené do plastovej fólie a môže uvoľniť veľké množstvo potu . Cieľom je , aby detoxikáciu tela , ktoré vám pomôžu schudnúť . Avšak , mali by ste si byť vedomí straty nadbytočné tekutiny .

Navyše , majte na pamäti , že jednou z hlavných zložiek tohto postupu je škodlivá polyvinylchlorid škodlivé pre spotrebiteľa . Koniec koncov , nie je známe , či by plastové obaly skutočne bude chudnúť , alebo aj len na udržanie obsahu vody v tele sám . Tento postup nie je bezpečné pre ľudí , ktorí majú diabetes , vysoký krvný tlak , alebo sú tehotné .

3. Vlákien na báze chudnutie
Produkty , ako sú tieto tvrdenia môžu absorbovať tekutiny , ktoré tvoria žalúdok vyzerať opuchnuté , ktoré následne môže potlačiť hlad . Ale niektoré z možností zloženia výrobkov , ako sú guma guar , ktorá môže spôsobiť vážne upchatie v žalúdku alebo pažeráku . Rovnako ako škrob , absorpčný materiál , ktorý môže spôsobiť nevoľnosť , vracanie , hnačka , bolesti brucha a

4. zoštíhľujúci krém
Tam je krém kože , ktorá je vyhlasoval , že je hlavným riešením , ako schudnúť . Avšak , z lekárskeho hľadiska neexistuje žiadny vedecký dôkaz o použití tohto krému . Výsledkom je maximálny , ktoré robia pleť napnutá a hladká a znížiť výskyt celulitídy . Namiesto plytvanie veľa peňazí na nákup týchto krémy , lepšie robiť kardio a silový tréning sa dostať do formy a ideálne telo .

5. Ab - belt
Peramping telo sauna pás sa obvykle predáva vo forme prenosné . Pri vábení elektrického prúdu , zariadenie sa predpokladá , zbaviť tuku v oblasti brucha . V skutočnosti , len koncept nástroj , ktorý hojdať , by bolo veľmi ťažké sa zbaviť svojho brušný tuk , ale s dostatkom pohybu .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar