Senin, 07 April 2014

manfaat pisang emas untuk diet

manfaat pisang emas untuk diet Bananer kan du gå inn i den daglige menyen som et supplement i tillegg til betel frukt drage frukt . Fordi banan er en frukt som har mange fordeler og fordeler for kroppen vår . I tillegg til god helse , kan du også bruke en banan som en hud behandling for å gjøre det mer vakker og sunn .

Det finnes mange ulike typer bananer spredt i ulike deler av Indonesia . Men generelt , er nytten og effekten av bananer nesten det samme . Du kan bare se modne bananer til umiddelbart forbrukes direkte eller brukes som fersk juice . Her er noen fordeler med bananer som du kan få .

Kan forbedre hjernen helse
Bananer kan bedre forståelse og konsentrasjon i hjernen på en måte som rutinemessig og regelmessig forbruker tre ganger daglig som en dessert.

Kan brukes for å behandle tarmsykdom og abdominal
Bananer mengandungan vitamin C som kan være nyttig som en inflammatorisk forsvar. Den måte er å ta en banan etter at det blandes med melk som en ingrediens for å behandle tarmsykdom. I tillegg kan høyt fiberinnhold i frukt opprettholde og gjenopprette intestinal helse.

For sirkulasjon
I tillegg til vitamin C, bananer er også mengandungan kalium -og kalium som tjener til å bidra til sirkulering av legemet , slik at sirkulasjonen av oksygen til hjernen for å bli glatt. Kalium kan også bidra til å fremskynde puls, reduseres risikoen for slag og regulere normalt blodtrykk .

Å fremskynde appetitten
Du kan konsumere to bananer blandet med en spiseskje honning for å øke appetitten .

Fruktbeleggkan benyttes som energikilde
Hvis trøtt og sliten til å angripe på grunn av en dag med arbeid , kan bananene være en løsning . Sukkerinnholdet som finnes i bananer kan være lett fordøyd og omdannet til energikilder .

For å hjelpe takle diabetes
For diabetikere , kan du bruke vanlig banan Gorontalo (North Sulawesi ) GORoho dampet deretter blandet med revet ung kokosnøtt som en supplerende kosthold for diabetikere .

Å forsteinet vekttap program
For de av dere som kjører programmet banan diett kan legge menyer for å hjelpe deg å miste vekt . ved å spise fire bananer og fire glass skummetmelk eller melk kan med hver dag i minst tre dager i uken , vil hjelpe deg å miste vekt . Kun 1250 kalorier og menyen er rimelig sunn og frisk .

Kan bidra til å helbrede brannsår
For å takle mindre brannskader , kan du bruke en del av bananplanten . Måte å ta asken av bananblader og deretter legge til kokosolje . Etter det , søke på de berørte hudforbrenninger .

Kan behandle myggstikk
Veien er enkelt, bare ta en bit av innsiden av et bananskall og gni på huden bentolan tidligere blir bitt av mygg . Slik er antatt å redusere kløe og rød myggstikk.

Kan overvinne anemi
Bananer inneholder høye jern så bra for folk med anemi . Bare spiser to bananer hver dag rutinemessig og regelmessig .

Kan bidra til å redusere menstruasjonssmerter
Likevel banan mengandungan Vitamin B6 er høy nok slik at det kan bidra til å redusere blodsukkernivået som kan skade ditt humør og forårsake smertefull menstruasjon .

I tillegg til god helse , bananer er også bra for daglig hudpleie . Blant dem er å myke opp huden , eksfoliere død hud , og opplyse . Du kan lage en maske ut av en banan og et par andre naturlige ingredienser som avokado , olivenolje eller jordbær . Lykke til !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar