Sabtu, 12 April 2014

benefits of green tea pills weight loss

benefits of green tea pills weight loss On olemassa monia etuja vihreää teetä kapselia voit olla kun kuluttaa niitä säännöllisesti . Vihreä tee kapselit sisältävät lisäravinteet toimivat luontaistuotteet useisiin terveysongelmiin . Lisäravinteet varmasti sisältää vihreä tee-uutetta . Vihreä tee-uutetta sisältää erilaisia ​​aineita, kuten antioksidantteja , chetachins ja polyfenoleja . Vaikka on olemassa monia vihreä tee kapselit sisältävät myös teaniinin . Teaniinin on aminohappo, joka on rauhoittava vaikutus .

 Käyttö Green Tea Kapselit
Kuten aiemmin mainitsin, on olemassa monia etuja vihreää teetä kapselia joudut jos kuluttaa sitä säännöllisesti . Seuraavat ovatedut :

    laihdutus
    ehkäistä syöpää
    syövän hoitoon
    Ehkäistä sydän-ja verisuonitautien
    Verenpainetta alentava
    Ehkäistä hampaiden reikiintymistä

Kanssahyödyt edellä mainittiin , sinun ei pitäisi epäröidä kuluttaa sitä joka päivä . Vaikka et kuluttaa sitä joka päivä , sinun ei tarvitse huonoja vaikutuksia . Ainoa vaikutukset voivat olla unettomuus . On todennäköistä, että sinulla on vaikeuksia nukkua , koskaaine sisältäävihreää teetä .

Ero Green Tea ja Green Tea Kapselit
Vihreä tee kapselit on valmistettu vihreä tee-uutetta ja kapseleina . Vihreä tee kapselit ovat ravintolisiä, joita markkinoidaan usein keinona avulla voit lisätä antioksidantti saanti . Jos päätät kuluttaa vihreää teetä kapselia , se tarkoittaa, sinun ei tarvitse juoda vihreää teetä useita kuppejapäivässä . Kuitenkin , ei ole paljon tutkimuksia jotka osoittavat , että vihreä tee kapselit on paremmat vaikutukset verrata vihreää teetäjuoma . Muutamia tutkimuksia , mutta voi olla sinun viittaus harkitakulutuksen vihreää teetä kapselia . On olemassa erilaisia ​​yksinkertaisia ​​vihreää teetä kapseleiden tapauksessa, kuten seuraavassa .

Ehkäisemiseksi Kylmä ja flunssa
Yksi parhaista eduista vihreää teetä kapselia estää sinua saamasta kylmä ja flunssa . Kylmä ja flunssa ehkäisy on todistettututkimuksessa vuonna 2007 .Tutkimuksessa kolme kuukautta ryhmän kanssa terveillä aikuisilla. He ottivat joko vihreä tee-uutetta kaava tai lumelääkettä kapseli kahdestipäivässä . Tuloksena oli , jotka kuluttavat vihreä tee-uutetta kapselit säännöllisesti yleensä parempi immuunijärjestelmä . He harvoin oli kylmä ja flunssa oireita verrattuna niihin, jotka kuluttavat lumelääkettä .

Tutkimus osoitti, että kylmä ja flunssa voidaan ehkäistä kuluttaa vihreää teetä kapselia . Se vie enemmän tutkimuksia todistamaan muita etuja vihreää teetä kapselia .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar