Senin, 14 April 2014

benefits of lemon juice dr oz

benefits of lemon juice dr oz Vaikka sen alkuperä on epäselvä , sitruuna uskotaan olevan peräisin Intiasta, Kiinasta ja Burmasta ennen lopulta tulee Italia, Eurooppa ensimmäisellä vuosisadalla . Mutta on selvää ja yleisesti hyväksyttyä , että sitruuna on upea luonnon terveyden benefits.Lemon on tunnettu antioksidantteja ja anti- cancercharacteristic ; sitä on käytetty paranna monien taudit ja vaivat . Sen C-vitamiini tarjoaa monia terveydellisiä etuja , jotka vaihtelevat avunanto immuunijärjestelmä , auttaa ruoansulatusta järjestelmä , alentaasyöpäriskiä , kiinnitäparanemista haavan vähentääriskiä sydänkohtaus .

Se on entistäkin uskomattomampi jos ajatellaan muita etuja sitruuna . Sitruunan mehu voidaan käyttää desinfiointiainetta , värjää poistaja , liedet puhtaampia ja vanha vaha poisto . Se voi jopa käyttää hyönteismyrkkyä. Se on niin paljon etuja ; sitruuna on kuinJokapaikan kaupan hedelmiä .

Jopa sen hapan maku , sitruuna on emäksistä ruokaa . On todella tärkeää vähentääsyöpäriskiä ja muiden sairaus . Se auttaa vakauttamaan kehon pH-arvon noin seitsemää . Sitruunat myös puhdistaa verta jahyvää toksiini poistaminen . Raaka sitruunamehu on happoa, joka vähentääsokerin määrää tehnyt vaikutuksenveren mitään ruokaa syöt . Siivotaanmunuaisten ja ruoansulatuskanavan on toinen etu sitruunamehua . Vieroitus on myös yksi monista eduista sitruunamehua .

Lemon kuori sisältää pektiiniä , joka itsessään sisältää kuitua. Siksi rutiini kulutus sitruunamehua auttaa lihavia ihmisiä menettää joitakin rasvaa .

Kuten on yleisesti tiedossa , sitruunan mehu on täynnä C-vitamiinia . Tämä ominaisuus varmistaa, että päivittäinen kulutus raaka sitruunamehua sekoittaa lasilliseen lämmintä vettä auttaa elimistöä ottamaan kalsiumia paremmin . Sen pro kalsium piirteitä , sitruuna myös hyvä luuston vahvuus , rakennusluu sikiötä ja pitää poissa osteoporoosi .

Sitruunamehua on myössuuri tutti vartenhermo . Se sisältää kaliumia , sekä teroitus sinun keskittymistä ja muistia se myös sooth hermot . Joten jos joskus tuntui pysty nukkumaan , koska mielesi ei ole rauhaa ja hermo raivaus , ottaalasillisen sitruunamehua ja vain chill out .

Sitruunan mehu voi auttaa parantamaan immuunijärjestelmää . Kanssa parantunut immuunijärjestelmä voit vähentääsyöpäriskiä , infektio ja flunssaa . Tuoreen sitruunan mehua haalealla vedellä voi myös lievittää astman , jos otetaan säännöllisesti .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar