Senin, 28 April 2014

cara alami mengecilkan perut pasca melahirkan

cara alami mengecilkan perut pasca melahirkan Miten kutistuavatsa synnytyksen jälkeen voi tehdä tarkastelemalla joitakin asioita , joista yksi onsairaus . Tietenkin syntymän jälkeen yli 80 prosenttia naisista halusi saadaohut runko sopii kuin ennen . Jotensuuri kysymys on, miten löytäätapa käyttää tätä oikeutta synnytyksen jälkeen . Voiko vatsa hoikka Idela takaisin? Tutustukoko arvostelu alla .

Yhdeksän kuukauden aikana , tietenkin , monet alkoivat kerääntyä rasvaa vatsan , käsivarren ja poski . Kuten lainasi duniafitnes.com ,kohtu sulkeutuu ja palaa sen alkuperäisessä koossa noin 6 viikkoa , kun taasnivelsiteet kehon palaa normaaliin pituus ja elastisuus noin 3-6 kuukautta . Mutta ei niin jaringat lihasten , tarvitsee liikuntaa ja uusia rutiineja voi palauttaavahvuus , tiheys , ja toimivuus näitä lihaksia .

Kun onoikea aika aloittaa koulutus ?
Voidakseen aloittaa koulutus kannattaa ensin neuvotella lääkärin kanssa varmistaa terveyden ja käyttää , mikä on oikein . Älä päästäkiirehoikka vatsa on vaarallista terveydelle . Varsinkin jos teetkeisarinleikkauksella . Tärkeintä synnytyksen jälkeen on kehon toipuminen. Joslääkäri sanoo, että se on OK niin voit tehdä kevyitä harjoituksia . Jos ei , sinun pitäisi keskittyäelpyminenkehon koska se riippuufyysisestä kunnosta kunkin yksittäisen .

4 Ilmainen Get Ideal Body Shape synnytyksen jälkeen
Pidä ruokavalio
Tietenkin tarvitset enemmän ravinteita syntymän jälkeen . Välttämättömiä ravintoaineita tarvitaan elin palauttaa itsensä regeneroimalla solut ja kudokset ovat vaurioituneet sisältävät proteiinia, rautaa ja C-vitamiinia kulutus vihanneksia ja hedelmiä on runsaasti kuitua ja välttää paistettuja ruokia , rasvaa ja kaloreita korkea .

Älä kiirehdikuntosali
Joustava elin synnytyksen jälkeen onluonnollinen asia , koskakasvu kehon tilavuus on noin 15 prosenttia . Sopivin vaihe onelpyminenruumiin , koska elimistö on minimaalinen elpyminen voi aiheuttaa terveysongelmia .

Määrittääkohtuullinen tavoite
Älä kiirehdi halua rajuja tuloksia , saati halua menettää 20kg jakuukauden päästä . Lisäksi ymmärtää, että olettiukka ruokavalio , se on erittäin vaarallista . Koska nyt sinulla on vauva on rintaruokinnassa ja ravitsemukselliset tarpeet täyttyvät . Jos olettiukka ruokavalio niin olet vaarassa ravitsemukselliset puutteet sekä vauva . Älkäämme asettanut tavoitteeksi liikaa .

Valitseasianmukaisen hoitamisen
Polttaa kaloreita ei tarvitse toteuttaa tiettyjä toimia vain laiskotellen sängyssä . Mutta se ei tarkoita tarvitse tehdä raskasta liikuntaa . Voit tehdä kevyttä harjoituksia, mutta silti pystyä palauttamaan kehon muodon kuin ennen , kuten käveleminen työntäävauvan ympäri taloa . Kävely ontoimintaa, joka on helppo ja kevyt, mutta voi polttaa enemmän kaloreita . Lisäksi kävely voi myös verenkiertoa ja pitää kehon kunnossa synnytyksen jälkeen .

Miten laihtua erityisesti vatsa kutistuuturvallinen voi tarjota mukavuutta ja ylläpitääterveen kehon pysyäkseen kunnossa . Onnea cara menurunkan berat badan yang baik!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar