Kamis, 16 Januari 2014

manfaat lidah buaya bagi wajah dan tubuh

manfaat lidah buaya bagi wajah dan tubuh, aloe vera , joskin hieman synkkä nimi , tämä kasvi on pitkään ollutluonnollinen materiaali säilyttää kauneutta naisia ​​.

Kasveja, jotka saattaa voimaankylmää ja tuoretta ei ole vain hyvä ruoansulatusta tai tehdä hiukset terveempiä . Aloe vera voi tarjota monia etuja ihoa . Nämä ovat joitakinetuja aloe vera ihoon .

Auttaa neutralisoimaan Poison

Kertonut sacredsourcenutrition.com , aloe vera voi neutraloida myrkkyjä . Elämmeympäristössä täynnä epäpuhtauksien ja vapaiden radikaalien . Naamioita luonnon aloe voi antaatuoretta ja viileä vaikutuksia ja auttaa samalla elvyttää ihoa

Voittaa Rasvainen iho

Rasvainen iho on ärsyttävää , mutta voit käsitellä sitä aloe vera naamio . Iho on notkea ja kiiltoa - vapaata ihoa aiheuttamatta kuivumista .

kirkastaa Face

Haluatko kirkastaa ihoa turvallisella tavalla ? Käytä Aloe Vera luonnon maski . Temppu, rikkoaliha aloe vera , veteen sekoitettuna sitruunamehua , soveltaakasvot. Anna seistä 10-15 minuuttia , huuhtele puhtaalla vedellä .

Natural Toner

Väsynyt naamariin voi olla tuoretta aloe vera . Raastalihaa aloe vera ja soveltaa puhdistetulle iholle . Anna seistä 10 minuuttia, huuhtele .

Se on joitakin etuja aloe vera kauneuden ihoa .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar