Rabu, 29 Januari 2014

manfaat beras merah buat kesehatan

manfaat beras merah buat kesehatan, Durant aquest temps , la majoria de les persones prefereixen menjar arròs blanc amb arròs marró . De fet , hi ha molts avantatges i beneficis continguts en un arròs de gra marró .

Segons el Dr . Samuel Oetoro MS , SpGK , nutricionista clínica d' MRCCC Siloé , arròs integral té un contingut de vitamina B1 , B6 i B12 alta . Com se sap , les vitamines del complex B són essencials per a la formació d'energia per al cos humà .

"L'establiment de l'energia en les cèl · lules , facilitat per l'adequació de la vitamina B. Un d'ells era l'arròs integral" , va dir, en el cas dels Amics de la glucosa saludable discussió dimarts ( 14/06/2011 ) a Jakarta.

A més , va dir Samuel , l'arròs integral té un major contingut de fibra que l'arròs blanc. Els beneficis de la fibra en ells per interferir amb l'absorció de sucres en hidrats de carboni, així com interferir amb l'absorció de greix que va al llarg de manera que serà més aliments saludables .

" Així que és keliatannya invisible menys atractiva . , Però era saludable , perquè l'alt contingut de fibra . En canvi, si vostè no tria a menjar arròs blanc , esponjós , o arròs glutinós , el blanc es veu elegant , no és saludable , ja que pot fer que els seus nivells de sucre en la sang pugen " , va explicar .

En alguns dels estudis diu , els altres nutrients que es troben en l'arròs integral és el fòsfor ( 243 mg per 100 g de material ) i el seleni . El seleni és un element traça ( oligoelements ) que és una part essencial de l'enzim glutatió peroxidasa . Aquest enzim actua com a catalitzador en la descomposició del peròxid en bons que no són tòxics .

El peròxid es pot convertir en radicals lliures que pot oxidar els àcids grassos insaturats de la membrana cel · lular al dany de la membrana , el càncer causa , i altres malalties degeneratives . Causa de la seva capacitat que molts experts diuen que l'arròs integral té el potencial per prevenir el càncer i altres malalties degeneratives .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar