Kamis, 29 Mei 2014

benefits of coconut oil on african american hair

benefits of coconut oil on african american hair Χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας είναι ένα θαυμάσιο φυσικό τρόπο για να κάνουν τα μαλλιά και το δέρμα σας απαλό , λαμπερό και υγιές . Επειδή το λάδι καρύδας είναι τόσο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά , είναι bootable την τόνωση των θυλάκων των τριχών και να συμβάλει στη γενική υγεία του τριχωτού της κεφαλής .

Γιατί το λάδι καρύδας είναι καλύτερη από ορός μαλλιών ; Χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας για την ανάπτυξη των μαλλιών είναι απλά ένας τρόπος για αυτό το πλούσια σε θρεπτικά συστατικά του πετρελαίου μπορεί να ωφελήσει τα μαλλιά . Όχι μόνο θα αφήσει τα μαλλιά λαμπερά και στιλπνά , αλλά θα ενισχύσει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής σας . Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το καταπληκτικό multitasking φυσικό λάδι για να δούμε πώς μπορεί να λειτουργήσει για σας .

Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετική για την αύξηση αύξηση της δύναμης της τρίχας και τη ζωτικότητα , και εκ τούτου είναι εμφάνιση του είναι λαμπερά και δωρεάν ή νάρθηκα άκρα και ζημιές. Οι ενυδατικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας για να βοηθήσει να κρατήσει την τρίχα ισχυρή, Ως εκ τούτου, μειώνοντας τις πιθανότητες θραύση και τη ζημία , ώστε τα μαλλιά να μεγαλώνουν περισσότερο

Θεραπείες Coconut Oil για τα μαλλιά

βαθιά Κατάσταση
Ενυδατώστε τα μαλλιά σας με λάδι καρύδας για μία ώρα , στη συνέχεια, σαμπουάν έξω .

Καταπολέμηση Frizz
Τοποθετήστε μια πολύ μικρή ποσότητα λαδιού καρύδας στα χέρια σας , τρίψτε έπειτα μαζί μέχρι θερμό . Ελαφριά ομαλή πάνω aways μύγα .

σαμπουάν
1/4 φλιτζάνι γάλα καρύδας , 1/3 φλιτζάνι υγρό σαπούνι Καστίλλης , 1 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο ή το ελαιόλαδο , 10 έως 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο .

Απαλύνει το δέρμα της κεφαλής
Τρίψτε μια μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας στο τριχωτό της κεφαλής σας για την καταπολέμηση νιφάδες ή ερεθισμό .

Πολλές νέες μάρκες που σκάει επάνω. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον , το λάδι καρύδας είναι ακριβώς πρόκειται να γίνει πιο δημοφιλής . Ιδιαίτερα στο μαγείρεμα για να είναι καλά λιπαρά benefits of coconut oil for skin.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar