Kamis, 19 Desember 2013

cara alami menurunkan berat badan tanpa olahraga

cara alami menurunkan berat badan tanpa olahraga kGå ner i vikt till den idealiska numret får mycket gjort. Inte bara på grund av kraven på livsstil och stödja utseendet , men också förbättra kvaliteten på vården . Istället för att du tar någon medicin biverkningar är inte klart , använder denna enkla sättet !

Bob Harper , en tränare som The Biggest Loser sändes i USA delar en liten hemlighet denna enkla , rapporteras av Genius skönhet . Bob har lyckats gå ner i vikt många människor . Nu är det din tur !

1 . DRICKSVATTEN VIT
Vatten är källan till ett mirakel , och detta mirakel kan ändra formen på din kropp . Varje morgon startar verksamheten med ett stort glas vatten . Japp, stora glasögon . Drinking med storlek kommer att påbörja processen med ämnesomsättningen. Du kan också dricka vatten innan du äter . Det är ett enkelt och säkert sätt att göra magen känner sig full innan du äter , så att du inte äter för mycket .

2 . protein konsumtion
Ät så mycket protein varje dag . Konsumtion av protein vid frukost , lunch och middag . Naturligtvis inte att förglömma intaget av kolhydrater och bra fetter . Protein kan erhållas från kött , kyckling , fisk , ägg , mjölk , nötter , inklusive tempeh och nötter .

3 . UNDVIKA SÖT FRUKOST
På morgonen , inte lägga en massa kalorier genom dina drycker . Det vill säga , så mycket som möjligt att du inte konsumerar söta drycker på morgonen . Fullständig information KLICKA HÄR

4 . VET VAD DU ÄTER
Att äta är inte bara för att få mat , tugga och svälja . Du bör veta vad som händer i kroppen . Läs all information om närings etiketter, hur många kalorier , bland annat sammansättningen av kolhydrater, fett och protein .

5 . ÄTA EN GÅNG I VECKAN Favoriter-menyn
Ett plus god mat oftast mycket fett och kalorier . Inte äta favoritmat helt och hållet är inte bra , för när kroppen uppmanas att njuta av det , kommer du att äta stora mängder .

Därför skulle det vara bättre om du förstöra tungan en gång i veckan . Skapa en speciell dag där man kan njuta av favoriträtter utan att känna skuld . Men kom ihåg , det betyder inte att du kan äta "dåliga" längs en ​​dag , men bara äta en portion av god mat i en dag .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar